to najlepšie z kuchyne jednej neobyčajnej rodinky

augusta 06, 2008

Chrumkavé bagetky

Tentokrát sme pri grilovaní pozabudli na moje obľúbené chrumkavé bagetky. Asi preto, že chleba sme mali viac než dosť, tak aby sa nepokazil. Ale snáď niekedy nabudúce ma grilovači potešia. Postup je opäť veľmi jednoduchý.
Potrebujeme bagetky alebo obyčajné rožky, obyčajné maslo, do ktorého vmiešame zmes korenia predávanú pod názvom bylinkové maslo. Bagetky nakrájame (ale iba do dvoch tretín, aby sa nerozpadli), ponatierame maslom, dobre zabalíme do alobalu (aby sa príliš nepripiekli) a za stáleho otáčania grilujeme asi 20 minút. Podávame k mäsku a ostatným pochúťkam.

2 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Uz ma serete.
Zrat by ste zrali,ale okrem
Gabiky vas nenapadne ziadny
recept.
Nabuducom zraze sa bude varit
Upirku a pre diabetikov Gechu.
Pre fajsmekrov Rasle.


Ddk.

10:51 PM

 
Blogger gabuska said...

Musím ťa, Vladuško, poopraviť. Tentokrát recept pridala aj Babulka a dokonca aj ty. No a drvivá väčšina pochúťok pochádza z Boženkinej zelenej kuchárskej knihy...Ale tvoje menu posobi mimoriadne lakavo:-)))

8:58 AM

 

Zverejnenie komentára

<< Home